For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Research projects

طرحهاي تحقيقاتي خاتمه يافته:

1- ساماني ، ج. م. و. ، و شايان نژاد ، م. ، بررسي و مدل سازي جريان در سدهاي پاره سنگي و كاربرد آن در كنترل سيلاب ، طرح تحقيقاتي وزارت نيرو _ سازمان مديريت منابع آب ، 1380 .

2- شايان نژاد ، م. ، شبيه سازي كامپيوتري نوسانات سطح ايستائي در زهكشهاي زير زميني ، طرح تحقيقاتي دانشگاه شهركرد ، 1381.

3- شايان نژاد ، م. ، تعيين تبخيروتعرق پتانسيل با استفاده از شبكه هاي عصبي مصنوعي طرح تحقيقاتي دانشگاه شهركرد ، 1384.

4- شايان نژاد ، م. ، محرري‏ ‏ ، ع. بررسي تاثير كم آبياري بر روي خصوصيات كمي و كيفي سيب زميني با اعمال روش آبياري شياري يك در ميان، طرح تحقيقاتي دانشگاه شهركرد ،1385.

5- ساداتی نژاد، س. ج.، شایان نژاد م، فتاحی، ر. و عبدالهی، خ.  پهنه  بندی حوضه تاثیر ایستگاههای هیدرومتری حوضه کارون بر اساس مناسب ترین روش بازسازی داده ها، سازمان مديريت منابع آب ، 1386.

6- صمدي، ح. ، فتاحي، ر. و شايان نژاد م. طرح جامع ظرفيت يابي آب استان چهار محال بختياري و راهكارهاي بهره برداري بهينه از منابع آب، سازمان آب منطقه ايي استان چهار محال و بختياري،1390

7- شايان نژاد ، م. ، محرري‏ ‏ ، ع. تاثير كم آبياري بر خصوصيات كمي و كيفي گندم در شهركرد، طرح تحقيقاتي دانشگاه شهركرد ،1390.

8- شایان نژاد م. و امیدی نیا ، ط. ارزیابی و مدلسازی کیفی تالابهای مصنوعی هیبریدی به منظور تصفیه پساب شهری، شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ،1402

Select Research Type:
project_and_industry

Research projects | محمد شایان نژاد

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.